نخستین کنفرانس بین‌المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی برگزار شد

نخستین کنفرانس بین‌المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی، با حضور مدیران و متخصصان حوزه بلاکچین و رمز ارزها به همت کمیسیون ملی یونسکو_ایران و باشگاه نوآوری و فناوری، ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ به‌شکل برخط  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه نوآوری و فناوری، پیمان سرحدی، رییس‌کل باشگاه نوآوری و فناوری و رییس کنفرانس بین‌المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی ضمن تشریح اقدامات باشگاه نوآوری و فناوری در حوزه بلاکچین و معرفی این باشگاه به‌عنوان یک مجموعه بین‌المللی در حوزه علم، نوآوری و فناوری که زیر نظر کمیسیون ملی یونسکو- ایران و شبکه فدراسیون جهانی باشگاه‌های یونسکو فعالیت می‌کند، به بیان ضرورت برگزاری این کنفرانس پرداخت. وی دلیل برگزاری این کنفرانس بین‌المللی را ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار اعضای جامعه علمی و بررسی واکنش‌های جامعه نسبت به موضوع فناوری بلاکچین و ایجاد تحولات اجتماعی عنوان کرد.

وی اظهار داشت طی سال‌های گذشته به‌دلیل فضای اقتصادی شکل‌گرفته و اتفاقات فضای مجازی، حوزه رمز ارزها و بلاکچین به سمت سطحی شدن رفته است که دلیل برخی از این اتفاقات ورود نکردن اساتید و دانشگاه‌ها به این فناوری است. سرحدی تاکید کرد: همین موضوع باعث شده تا مردم آگاهی درستی نسبت به این فناوری نوظهور نداشته باشند و بدون آگاهی وارد بازار های مالی این حوزه شده و شکست بخورند.

رییس باشگاه نوآوری و فناوری یکی از دلایل مهم برگزاری این کنفرانس در کمیسیون ملی یونسکو را ایجاد بستری برای تعامل نخبگان و توسعه‌دهندگان حوزه بلاکچین و همچنین ایجاد زیرساخت‌های تجاری‌سازی دانست و گفت: بی‌توجهی نسبت به این فناوری عواقب جبران‌ناپذیری دارد چراکه فناوری منتظر ما نمی‌ماند و سرعت رشد آن سریع‌تر از تصمیمات کلان ماست. بنابراین باید تلاش کنیم با ایجاد بستری مناسب به رشد و توسعه فناوری‌های نوظهور کمک کنیم.

در ادامه کنفراس بین‌المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی از ساعت ۱۲ تا ۳۰/۱۳ پنل تخصصی  “بلاکچین و استخراج رمزارزها (ماینینگ)” با حضور متخصصان و فعالان حوزه بلاکچین، نوید مددی (مدرس و فعال حوزه بلاکچین )، مسعود نیلی (رییس کارگروه استخراج انجمن بلاکچین)، محمدرضا شرفی (عضو کارگروه بلاکچین و رمزارز کمیسیون فاوا اتاق ایران و عضو هیئت رئیسه کارگروه استخراج انجمن فناوران زنجیره بلوک)، امیدعلوی (نایب رییس کمیسیون رمزارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور) و وحید والی (مدیر عامل هلدینگ نیک‌اندیش و عضو انجمن بلاکچین ایران) برگزار شد.

سپس از ساعت ۱۳:۴۵ تا ۱۵:۱۵ پنل تخصصی “گاورننس توکن و حاکمیت در بلاکچین” با حضور  اساتید و فعالان این حوزه، ثنا شمسافر (متخصص توسعه کسب و کار در بازار های مالی) به‌عنوان مدیر پنل و رضا نورمحمدی (محقق و پژوهشگر در حوزه بلاکچین و ارزهای دیجیتال)، نوید مددی (مدرس و فعال حوزه بلاکچین)، علی میزانی اسکویی (آینده‌‌پژوه و متخصص حوزه رمزارزها، بنیانگذار و مدیرعامل Ficas، زوگ سوئیس)، سهیل نیکزاد (عضو هیئت مؤسس و هیئت مدیره انجمن فعالان زنجیره بلوکی) و پیمان سرحدی (دکترای اقتصاد دانشگاه تهران و فعال در حوزه بلاکچین) برگزار شد.

در ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ پنل تخصصی”بلاکچین و غیرمتمرکزسازی اقتصادی (Defi)” با حضور  مارال اسکندری (استاد دانشگاه و مشاور امور ارزی و بین‌المللی) به‌عنوان مدیر پنل، ساناز وفی (سردبیر میهن بلاکچین)، عباس امامی (بنیانگذار و مدیرعامل کارچین)، مهدی نوری (پژوهشگر و مشاور بخش خصوصی و دولتی در حوزه بلاکچین و رمز ارزها)، آرمان پنج‌تن (محقق، مخترع و آینده‌پژوه ارزهای دیجیتال)، محمد اعلم ملکی (متخصص بازاریابی اطلاعات) و محمدجواد صمدی (قائم مقام شرکت ققنوس) برگزار شد.

و همچنین دو پنل: تخصصی”بلاکچین و حقوق مالکیت فکری (Copyright)” و “زنجیره بلوکی در صنعت بیمه، کارکردها و دستاورد ها” به‌شکل موازی در ساعت ۱۷:۱۵ تا ۱۸:۴۵ برگزار شد؛ که در پنل “بلاکچین و حقوق مالکیت فکری (Copyright)” محمد طهرانی (مدیر توسعه و کسب و کار شرکت ققنوس) به‌عنوان مدیر پنل، محمدجعفر نعناکار(حقوق دان و مدیرکل سابق حقوقی وزارت ارتباطات)، محمدرضا شرفی (عضو کارگروه بلاکچین و رمزارز کمیسیون فاوا اتاق ایران و عضو هیئت رئیسه کارگروه استخراج انجمن فناوران زنجیره بلوک)، احمدرضا بدیهی (مدیر فناوری مستربلیط و عضو سابق آزمایشگاه بلاک‌چین شریف) و افشین حیدرپور(محقق و توسعه‌دهنده بلاکچین) حضور داشته و مباحث تخصصی خود را در این باره مطرح کردند.

پنل “زنجیره بلوکی در صنعت بیمه، کارکردها و دستاورد ها” با حضور مهناز منطقی‌پور (دکتری ریاضی کاربردی و نماینده پژوهشکده بیمه به‌عنوان مدیر پنل و سید مجید بختیار (مدیرعامل بیمه ایران)، محمدعلی اخایی (دانشیار دانشگاه تهران و متخصص در حوزه امنیت و بلاکچین)، علی کمندی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رییس مرکز پژوهشی علوم و مدیریت داده پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران)، شاهین فتاحیانی (عضو هیئت مدیره و معاون فنی و مهندسی شرکت سامان‌نگار حامی بیمه “سنحاب”) و محمد جواد حیدری (عضو هیئت علمی گروه بیمه‌های الکترونیک پژوهشکده بیمه) برگزار شد.

همچنین در مراسم افتتاحیه این کنفرانس امیر روشن‌بخش قنبری (دبیر کمیته ملی دسترسی اطلاعات برای همه)، محمد فرجود (مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران) و مسعود نیلی (رییس کارگروه استخراج انجمن زنجیره بلوک) به‌عنوان سخنرانان کنفرانس، جنبه های گوناگون بلاکچین ،رمزارز ها  و اهداف این کنفرانس را مورد بررسی قرار دادند.

لازم به ذکر است در این کنفرانس بین‌المللی که از ساعت ۳۰/۱۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۹ ادامه داشت، از میان ۱۳۰ مقاله ارسال شده جمعا ۳۲  مقاله مورد پذیرش هیئت داوران برای چاپ در مجموعه مقالات و نمایه‌سازی در مرجع دانش (سیویلیکا) قرار گرفت و همچنین ۵ مقاله نیز توسط پژوهشگران ارائه شد.

→ خواندن مطلب قبلی

چهارمین جشنواره زن و علم، برگزیدگان خود را معرفی کرد

خواندن مطلب بعدی ←

مبانی و اصول سرمایه گذاری در بازارهای مالی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *