تفاهم نامه همکاری مشترک بین مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر و دبیر کل کمسیون ملی یونسکو- ایران به امضا رسید. |
به گزارش روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو- ایران به نقل از روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، حجت الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران در حاشیه این مراسم اظهار کرد: توجه بهاخلاق، جریان تازه ای است که به تازگی در یونسکو به راه افتاده است. این نهاد با رسالت ترویج علم و توجه به دانش امروز به این مهم دست یافته که علم و دانش بدون توجه به اخلاق نمی تواند انسان ها را به سعادت و خوشبختی برساند.
وی با تاکید بر این که ایرانیان همواره در علم و اخلاق پیشرو بودند، گفت: به تازگی هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس جندی شاپور، دانشگاه قدیمی ایرانی برگزار شد. در این دانشگاه منشور اخلاق پزشکی وجود داشت و این نشان می دهد که علم و اخلاق در تاریخ این کشور جاری بوده است.
دبیرکل کمdسیون ملی یونسکو- ایران به درهم تنیدگی تجارت و اخلاق در جامعه ایران اشاره کرد و افزود: رویکرد اخلاقی یونسکو برای ما موضوع جدیدی نیست. طی تفاهمنامه با شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر به دنبال احیای این سنت و ارزش هستیم تا کسبه و تجار اخلاق مدار را شناسایی و ادب کسب و کار را پاس بداریم.
در ادامه این مراسم، سید علی مفاخریان مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به تاثیرگذاری دین اسلام در حوزه اخلاق کسب و کار گفت: اخلاق در تجارت و اقتصاد فراتر از یک ابزار است و ما برای ترویج این باور کار مشترکی با یونسکو آغاز کردیم که با شناسایی و ارزیابی کسبه در محلات، معیارهای معرفی شده را سنجیده و در هر محله کاسبان با اخلاق را شناسایی و معرفی کنیم.
وی ادامه داد: معیارهای مورد نظر برای انتخاب کاسب نمونه با مشارکت یونسکو تعریف شده است و امیدواریم با معرفی این کسبه در سطح محلات از طریق پلاک کوبی به الگو پذیری افراد شایسته در جامعه کمک کنیم.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر افزود: مبنای تفاهم نامه حدیث پیامبر “الکاسب حبیب الله” است. این برنامه می تواند فتح بابی برای احیای ارزش های اخلاقی ریشه دار در فرهنگ و دین ما شود و همینطور می تواند الگوی شهرهای دیگرِ کشور باشد .
غلامرضا کاظمی دینان، مشاور عالی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو و رئیس کمیته مفاخر کارآفرینی و کسب و کار هم در ادامه این مراسم، با اشاره به اهمیت قدردانی از اقدامات ارزنده در جامعه گفت: کشورهای توسعه یافته همیشه از افراد موفق جامعه حمایت های معنوی میکنند تا فرد احساس کند که دیده می شود و همین امر به خلق خدمات بیشتر منجر خواهد شد.
این مراسم در منزل علی اصغر کیهانی، چهره ماندگار صنعت و پدر صنعت بتون ایران برگزار شد و در پایان مراسم پلاکی با نام وی بر سر در خانه حک شد.
کیهانی در این مراسم عنوان کرد: از زمان کار در سنین کودکی تا کنون همواره اعتقادم بر این بوده که کاسب حبیب خداست و همیشه منافع خود را در گرو منافع جمع می دیدم و این اصل را ضامن سلامت کار میدانستم.