رویدادها

نخستین کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی با هدف ایجاد بستری مناسب برای همکاری و تبادل دانش اطلاعات و انتقال تجارب و دستاوردهای علمی و عملی اساتید، نخبگان و پژوهشگران حوزه های نوآوری و فناوری بلاکچین بر پایه اقتصاد جهانی بخصوص در حوزه های بلاکچین، اقتصاد دیجیتال ، رمز ارزها و همچنین ایجاد فضای مشترک برای ارائه راهکارهای جامع و موثر بر پایه دانش و تحلیل فرصت های اقتصادی بر بستر ملی و جهانی به جهت مدیریت بهتر سازمانها برگزار می گردد.
 
گفتنی است این کنفرانس در ۳ محور کلی بلاکچین، علم و توسعه – کاربرد های بلاکچین در فناوری و صنایع – بلاکچین و اقتصاد بازارهای مالی و بین المللی و با مشارکت اساتید بنام در این حوزه و در سطح داخلی و بین المللی و با مشارکت و همکاری دانشگاه های برتر ایران و جهان و سایر مراکز علمی و پژوهشی در تیرماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
 
 شایان ذکر است؛ تبیین نقشه جامع راه در زمینه استفاده و فرآیند آشنایی با فناوری های بلاکچین ،برگزاری نخستین مسابقه بزرگ ایده پردازی در بخش بلاکچین، دریافت مقالات برتر با موضوعات مطروحه کنفرانس، برگزاری میزگردهای علمی- تخصصی جهت بررسی چالش ها و فرصت های مرتبط با محورهای کنفرانس، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی، حضور صاحب نظران و اساتید برجسته داخلی و خارجی و برگزاری پانل های تخصصی از مهمترین اهداف  و برنامه ی برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی است.
 چهارمین جشنواره ملی زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) با هدف تجلیل از زنان نخبه و فعال علمی، فرهنگی و اجتماعی، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، کمیسیون ملی یونسکو-ایران و سایر نهادهای ذی‌ربط برگزار می شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره؛ این رویداد به صورت رقابتی برگزار می شود. در این بخش مستندات دریافتی مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند گرفت. بانوان داوطلب در سه رده سنی زیر ۴۰ سال، ۴۰ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال می‌توانند در جشنواره شرکت کنند. از برگزیدگان در آیین پایانی جشنواره تقدیر می شود. علاوه بر آن طبق اعلام معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این جشنواره معتبر و مشمول امتیاز آیین نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی است.

زمان دریافت مستندات از طریق سامانه جشنواره حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه است.

محورهای رقابتی جشنواره به قرار زیر است:

الف- شاخص های علمی:

با تأکید بر شاخص هایی از قبیل دریافت جوائز ملی و بین المللی، ابداعات و اختراعات، طرح های علمی برجسته، کتاب، مقالات، تعاملات علمی بین المللی و…

ب- شاخص های فرهنگی و اجتماعی:

نقش آفرینی زنان در موضوعاتی از قبیل فعالیت های شاخص در زمینه کارآفرینی، فعالیت های برجسته اجتماعی، فعالیت های برجسته و داوطلبانه فرهنگی، فعالیت های خیریه، محرومیت زدایی از مناطق محروم، قرآن پژوهی، ایثار و فداکاری، محیط زیست، فعالیت در زمینه گسترش تمدن ایرانی اسلامی، گسترش زبان فارسی در زمینه تخصصی و…

برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت http://wsfestival.ir  مراجعه کنند. همچنین توضیحات تکمیلی در لینک فراخوان جشنواره قابل دسترسی است.

 

این جایزه به مبلغ صدهزار یورو در اختیار ۵ زن پژوهشگر از پنج قاره قرار خواهد گرفت.

شایان دکر است متقاضیان باید:
– به‌دلیل فعالیت علمی شاخص توسط جامعه علمی بین‌المللی شناخته شده باشند؛
– به‌طور فعال در تحقیقات علمی مشارکت کنند؛
– پژوهشگر در یکی از زمینه‌های علوم فیزیکی، ریاضیات و علوم رایانه‌ای باشند.

ضروری است متقاضیان این جایزه توسط دانشمندان و متخصصان برجسته مانند رؤسا و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی، کرسی‌های تحقیقاتی و یا اساتید دانشگاهی معرفی شوند. مهلت ثبت‌نام ۱۰ خرداد سال جاری تعیین شده و ثبت نام باید به زبان انگلیسی و از طریق آنلاین در سایت www.forwomeninscience.com صورت پذیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات اینجا کلیک کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۲۵۹۷۲۶ گروه علوم کمیسیون ملی یونسکو- ایران تماس حاصل فرمایید.

هدف از تدوین این جایزه که در صد و نود و پنجمین نشست شورای اجرایی یونسکو و در چارچوب برنامه عمل جهانی آموزش برای توسعه پایدار (GAP)، تشکیل و طراحی شد، تقدیر از فعالیت‌های شاخصی است که توسط افراد، مؤسسات، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، جوامع محلی و کلیه نهادهای درگیر در امر آموزش برای توسعه پایدار، انجام شده است. مبلغ این جایزه ۵۰۰۰۰ دلار است و به سه نفر برنده هریک به همین میزان، تعلق می‌گیرد.

معیارهای در نظر گرفته شده برای پذیرش طرح‌ها عبارتند از:

۱ـ طرح آموزشی توانسته باشد در فرد و جامعه، جهت دستیابی به توسعه پایدار، تغییر ایجاد کند.

۲ـ جنبه‌های سه گانه توسعه پایدار (اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی) هر سه با هم در طرح در نظر گرفته شده باشند.

۳ـ نوآور بودن طرح

۴ـ مدت زمان اجرای طرح‌ها حداقل باید ۴ سال باشد.

۵ ـ دارای اثربخشی بالا نسبت به هزینه‌های انجام شده باشد.

۶ ـ طرح مورد نظر قابلیت ارزیابی و بازتولید را داشته باشد.

۷ـ طرح مذکور به یک یا بیش از یک حوزه عمل اولویت‌دار برنامه عمل جهانی آموزش توسعه پایدار کمک کرده باشد که عبارتند از: توسعه سیاست‌ها در زمینه آموزش برای توسعه پایدار، تغییر محیط‌های یادگیری و یاددهی، تقویت ظرفیت‌های آموزشیاران و مربیان، تقویت و بسیج جوانان و تسریع راه‌حل‌های پایدار در سطح ملی.

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه لازم است فرم تقاضای مربوطه را در قالب فایل Word تکمیل و حداکثر تا تاریخ ۲۳ فروردین‌ ۱۴۰۰، به نشانی الکترونیکeducation@irunesco.org  (گروه آموزش کمیسیون ملی یونسکو) ارسال فرمایند.

بروشور اطلاعاتی و فرم تقاضا از طریق کلیک بر روی اینجا قابل دسترسی است.

هدف از تدوین این جایزه که در صد و نود و هفتمین نشست شورای اجرایی یونسکو تشکیل و طراحی شد، تقدیر از فعالیت‌های نوآورانه و شاخصی است که توسط افراد، مؤسسات و سایر نهادها و سازمان‌های دولتی یا غیردولتی فعال در حوزه آموزش زنان و دختران اجرا می‌شود. مبلغ این جایزه ۵۰/۰۰۰ دلار است و به دو نفر برنده، هر یک به همین میزان مبلغ، تعلق می‌گیرد.

معیارهای انتخاب طرح‌ها عبارتند از:
۱ـ اثربخشی طرح با توجه به منابع اختصاص یافته
۲ـ نوآور بودن طرح
۳ـ پایداری طرح
۴ـ طرح باید حداقل به مدت دو سال اجرا شده باشد
۵ ـ باید قابلیت سنجش و کاربرد برای طرح‌های دیگر داشته باشد و بتواند به عنوان تجربه‌ای مفید برای ایجاد طرح‌های نوآورانه در سایر حوزه‌ها به کار رود.
۶ ـ باید بتواند به یک یا تمامی پنج حوزه عمل اولویت‌دار زیر کمک کرده باشد:
ـ گذار دختران از مقطع ابتدایی به پایه اول متوسطه و تکمیل کامل آموزش پایه توسط آنان
ـ فراگیری مهارت‌های سوادآموزی توسط دختران نوجوان و زنان جوان
ـ ایجاد محیط‌های یاددهی ـ یادگیری ایمن و عاری از خشونت علیه دختران که پاسخگو به نیازهای آموزشی آنان باشد.
ـ مشارکت کامل معلمان (زن و مرد) در ارائه نوع آموزشی که می‌تواند پاسخگوی نیازهای آموزشی دختران باشد.
ـ کمک به دختران نوجوان و زنان جوان تا بتوانند با فراگرفتن دانش و مهارت‌های مورد نیاز به راحتی از مدرسه وارد بازار کار شوند و آن‌ها را به سمت زندگی موفق سوق دهد.

علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه می‌توانند فرم معرفی را را در قالب فرمت word به زبان انگلیسی تکمیل و آن را حداکثر تا تاریخ  ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ به ایمیل گروه آموزش کمیسیون ملی یونسکو  به نشانی education@irunesco.org ارسال فرمایند.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه بروشور اطلاعاتی و فرم معرفی طرح‌ها  اینجا کلیک کنید.

همه افرادی که از طریق نویسندگی، سخنرانی، فیلم‌سازی و یا تهیه‌کنندگی برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی فعالیت چشمگیری در زمینه انتقال (مؤثر) دانش، پژوهش و فناوری به عموم مردم انجام داده باشد، می توانند در این فراخوان شرکت نمایند. شرکت کنندگان در فراخوان لازم است دانش و اطلاعات کافی در خصوص نقش علم، فناوری و پژوهش عمومی در بهبود رفاه عمومی، غنی‌سازی میراث فرهنگی ملت‌ها و یافتن راه‌حل برای رفع مشکلات جهانی داشته باشد.

هر کشور عضو یونسکو می‌تواند به توصیه انجمن‌های علمی، انجمن ملی نویسندگان و یا روزنامه‌نگاران علمی یک نفر واجد شرایط را از طریق کمیسیون­های ملی به یونسکو معرفی کند.

جایزه به مبلغ ۴۰۰۰۰ دلار  به همراه گواهی‌نامه و مدال نقرۀ آلبرت آنشتین یونسکو به برندگان اعطا می شود.

علاوه بر این، فرد منتخب کمک هزینه ۵۰۰۰ دلار و یک گواهی نامه به همراه فرصت مطالعاتی دو تا چهارهفته‌ای به کشور هند (به هزینه دولت هند) برای فعالیت‌های علمی اعطا خواهد شد.

متقاضیان باید با توجه به اطلاعات و شرایط مندرج در اطلاعیه جایزه، نسبت به تکمیل فرم و ارسال مدارک مربوطه اقدام کنند. مدارک باید به صورت الکترونیک حداکثر تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ به ایمیل science@irunesco.org ارسال شود و هرگونه نقص و یا تأخیر در ارسال مدارک، مانع بررسی آن خواهد شد.

مدارک لازم:

الف) رزومه کامل شامل شرح سوابق فعالیت ها

ب) فرم ثبت‌نام تکمیل شده (قابل دریافت از طریق لینک زیر)

ج) شرح مختصری از نتایج اقدامات انجام شده در زمینۀ ترویج علم (برای تکمیل پرونده میتوان نشریات یا اسناد مهم مربوط به فعالیت‌های ها را نیز ارسال کرد)

د) توضیح اینکه چگونه این فعالیت‌ به ترویج علم کمک کرده است.

برای دریافت فرم و اطلاعات بیشتر به لینک https://en.unesco.org/prizes/kalinga مراجعه نمایید.